Maatschappelijk Artistiek Project voor psychisch kwetsbare mensen

OGGPA brengt u graag op de hoogte van  de volgende editie van het MAP-project, dat vorig jaar startte vanuit de samenwerking tussen de Academie van Wilrijk en OGGPA.

Dit academiejaar stelt de Academie muziek, beeld en woord van Wilrijk opnieuw zijn deuren open voor mensen met een psychische kwetsbaarheid. Op 9 oktober vindt de heropvoering van ‘IN LICHT KAN ALLES’ plaats en kunnen geïnteresseerde deelnemers voor dit schooljaar op dat moment ook kennis maken met het project en de groep.

Dit mooie en versterkende project mag bekend gemaakt worden bij cliënten die aan dit project zouden kunnen of willen participeren. Participatie aan MAP is voor de deelnemers gratis.

Verder is de academie nog op zoek naar versterking van het begeleidende team. Daarvoor zoeken zij  nog kandidaten of ervaringsdeskundigen die vanuit voorzieningen samen met hen de groep willen of kunnen begeleiden. Kandidaten kunnen daarvoor contact opnemen met de projectleider Daeninck Scheerlinck daeninck.scheerlinck@so.antwerpen.be